Вареники та капусняк – на кожен вишуканий смак

Традиційні кулінарні фестивалі «Вареник-фест» та «Капусняк-фест» вкотре намагалися побити власні рекорди. Близько двадцяти працівників районних та сільських закладів культури Збаражчини наліпили майже 10 тисяч вареників з сиром та картоплею, з м’ясом і частували всіх охочих на Дні міста. Капусняку наварили майже 70 літрів. Але, звісно, вареників знову виявилось менше, ніж їх любителів, і тим, кому не вистачило цих безкоштовних смаколиків, довелося вдовольнятися шашликами (60 грн за порцію).

Оксана МОРГУН

Поширити статтю:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *